RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brukte 200.000 på strippeklubb

Sist oppdatert:
En forretningsmann fra Telemark går til søksmål mot strippeklubben String etter å ha svidd av 200.000 kroner på to besøk.

På de to kveldene brukte mannen i 50-årene først 67.000 kroner og deretter 130.000 kroner på drikke og dansere, skriver Dagbladet.

I stevningen til Oslo Tingrett krever forretningsmannen hele beløpet tilbake fra String og innehaver Magnus Saxon Morland.

Morland mener det ikke er noe oppsiktsvekkende at mannen har klart å bruke 200.000 kroner på to kvelder. Det koster nemlig å være kar på String. Rekordregningen på String er på 216.000 kroner.

String selger champagne for opptil 29.750 kroner flasken og sigarer for 750 kroner stykket. I tillegg kan det koste opptil 500 kroner per sang for å få stripperne til å danse privat.

- Prisene våre ligger langt over noe annet sted i Norge. Men kjøper du champagne betaler du også for selskap med damene, sier Morland som husker forretningsmannens besøk i april og mai 2004 godt.

- Han tok godt for seg av hele den dyreste haløvdelen av champagnemenyen vår, sier Morland.

Forretningsmannen fra Telemark anmeldte først String for bedrageri, men saken ble henlagt av politiet. I morgen starter det private søksmålet i Oslo Tingrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere