RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bygger butikk for 500 mill.

Dagligvarekjeden NorgesGruppen går med planer om å bygge Norges desidert største dagligvarebutikk på Hellerudsletta utenfor Oslo. Prislapp: En halv milliard kroner.

Storsatsingen skal skje i samarbeid med den verdens nest største handelskonsern, franske Carrefour. Dagligvarebutikken vil bli på hele 10.000 kvadratmeter - mer en dobbelt så mye som de største butikkene i Norge i dag.

Butikk-konseptet vil bli Carrefours Hypermarked, som franskmennenes kjører i en rekke land. I tillegg til den enorme dagligvarebutikken, vil byggningen inneholde en fire-fem andre butikker, fortrinnsvis med vekt på interiør, sport og elektornikk.

Med seg på laget har NorgesGruppen, i tillegg til Carrefour, fått med seg Gjensidige Nor og Det Kongelige Selskap for Norges Vel. Sistnevnte er med ettersom det vil bli lagt stor vekt å å tilby gourmet-produkter fra norsk landbruksnæring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere