RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byr milliarder for Lloyd Webber

Sist oppdatert:
En foreløpig ukjent oppkjøper skal ønske å kjøpe Andrew Lloyd Webbers selskap, The Really Useful Group, for over seks milliarder kroner.

En talsmann for Andrew Lloyd Webber bekrefter overfor Reuters at et tilbud er lagt på bordet for «deler» av hans virksomhet.

- Det er ikke tatt stilling til om vi skal vurdere tilbudet eller ikke, sier en talskvinne for The Really Useful Group til Reuters.

Spilles over hele verden
Andrew Lloyd Webber er en av Storbritannias rikeste menn. Mesteparten av pengene har han tjent på sine mange egenskrevede og egenproduserte musikaler som «Phantom of the Opera» og «Cats». Musikalene spilles over hele verden, og Lloyd Webber trekker inn millioner i året bare på rettighetene.

Nylig overførte også Andrew Lloyd Webber med stor suksess «Phantom of the Opera» til filmduken. Foreløpig er den norgesaktuelle filmen sett av nesten 50.000 nordmenn.

Eier 100 prosent
I tillegg til å eie hale og hode på sine musikaler og plateutgivelser, eier også Lloyd Webber deler av fire store London West End-teatre.

The Really Useful Theatre Group er per i dag den nest største teaterkjeden i engelskmennenes hovedstad.

Talskvinnen sier at Lloyd Webber vurderer alle forretningsmuligheter løpende- - også muligheten til å ikke gjøre noe i forbindelse med tilbudet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere