RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Byr på Goodtech

Sist oppdatert:
Holmen Industri har lagt inn et bud på det norske teknologiselskapet Goodtech på 0,60 kroner per aksje.

Budet tilsvarer en premie på over 30 prosent sammenlignet med sluttkurs fredag 3. desember, går det fram av en børsmelding mandag.

Holmen har mottatt forhåndsaksept fra 17 prosent av aksjonærene i Goodtech og eier fra før 34,66 prosent av aksjene. Tilbudet er avhengig av at 90 prosent av aksjonærene godtar tilbudet.

Alfred Berg Industrifinans Kapitalforvaltning har akseptert budet for sine seks millioner Goodtech-aksjer, tilsvarende 8,73 prosent av utestående aksjene, opplyses det i en børsmelding.

Holmen Industri ønsker å utøve sitt aktive eierskap i Goodtech i sterkere grad.

- Goodtech har de seneste årene vært gjennom en restrukturering som har medført en nedjustering av aktivitetsomfanget. Resultatene har ikke utviklet seg som ventet, og det er derfor behov for videre strukturering og gjennomføringskraft i forhold til den fokuserte strategi, sier styreformann Stig Grimsgaard Andersen i Holmen Industri.

Goodtech ASA er et teknologiselskap som leverer anlegg for rensing av drikkevann og avløpsvann til husholdninger og kommunale virksomheter. I Norge er Goodtech markedsleder innenfor sine hovedproduktområder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere