RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carrefour satser stort i Norge

NorgesGruppen har planer om å åpne fire til seks Carrefour hypermarkeder i Norge i løpet av de neste årene. Omsetningen ventes å ligge på et par milliarder kroner.

- Dette er den største satsingen i NorgesGruppen noensinne, sier administrerende direktør Knut Faremo i NorgesGruppen Retail til Handelsbladet FK.

Om to år skal Norges første hypermarked åpne på Hellerudsletta. Butikken blir på hele 10.000 kvadratmeter, skriver dn.no.

Det er NorgesGruppen i samarbeid den franske handelsgiganten Carrefour som står bak storsatsningen. NorgesGruppen skal investere rundt 400 millioner kroner i markedet, som ventes å få milliardomsetning.

Ifølge Handelsbladet FK planlegger de to aktørene mellom fire og seks Carrefour-butikker i Norge. Rundt halvparten skal ligge i Oslo-regionen, mens Stavanger, Bergen og Trondheim er aktuelle steder for de øvrige stormarkedene.

NorgesGruppen og Carrefour er også åpne for videre ekspansjon i Skandinavia.

Carrefour signaliserte etter Lidls inntog her til lands at de var interesserte i å ta opp konkurransen gjennom konsernets billigkjede Dia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere