RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celina refser mediene

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
I et nytt intervju tar Celina Midelfart et oppgjør med mediene, som hun mener fokuserer for mye på utseende og penger.

Det er i et portrettintevju med finansmagasinet Kapital at Celina Midelfart forteller om både oppveksten med en «litt spesiell» mor, og om hvordan hun opplever å være ung kvinne i en topplederstilling.

- Mange er mer opptatt av hvordan jeg ser ut enn hva jeg sier og gjør, sier Midelfart.

Spesielt trekkes episoden som skjedde etter et foredrag kosmetikk-dronningen holdt på Handelshøyskolen BI frem. Etter foredraget sa Gambak-forvalter Jan Eiler Fleischer at Midelfart var en «vanvittig skjønn, liten figur» , en uttalelse som fikk bred mediedekning.

- Anne-Kat. Hærland sa noe morsomt i avisen om Fleischers uttalelse etter mitt foredrag på BI. Hun sa han må få lov til å sitte og pese på bakerste rad. Det kritikkverdige synes hun var hvordan jeg blir dekket av mediene. De har ikke referert noe fra mitt foredrag, påpeker Midelfart.

Hun ser på Fleischers kommentar som et «klønete formulert kompliment» fra en annen generasjon, og synes ikke den undergravet hennes troverdighet.

Samtidig tar Midelfart et oppgjør med pressens pengefokus. Hun forteller at penger sjelden er et tema blant mennesker hun omgås, og at ingen av hennes nærmeste venninner tilhører finansmiljøet som figurerer i mediene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere