RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celina satser på helsekost

Sist oppdatert:
Kosmetikkdronning Celina Middelfart venter stor vekst på helsekostmarkedet i årene fremover, og øker Midelfarts satsning på dette området.

Siden 2001 har Celina Midelfart jobbet med å befeste Midelfart-konsernet som en storaktør innen helsekostmarkedet.

- Vi blir primært oppfattet som et kosmetikkselskap, men det er fryktelig feil, ettersom kosmetikk bare representerer en liten del av omsetningen, sier Celina Midelfart til Dagens Næringsliv.

Nå leter Midelfart etter spennende oppkjøpskandidater i det norske helsekostmarkedet, og onsdag overtok hun selskapet Nutrimed for en hemmelig sum.

En av årsakene til at Midelfart-konsernet og konkurrenten Validusgruppen er på oppkjøpstokt, er at de to dominerende kjedene Sunkost og Life vil redusere antall leverandører til 30 hver. For tiden kjemper mer enn 120 leverandører om helsekostkjedens gunst.

I løpet av de siste ti årene har markedet for helsekost og naturmidler blitt tredoblet. I fjor brukte nordmenn over to milliarder kroner på helsekostprodukter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere