RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chess bøyer av for ABBA

Mobilselskapet Chess har inntil videre stanset den internasjonale lanseringen. Årsaken er krangelen med de tidligere ABBA-medlemmene Björn Ulvaeus og Benny Andersson om merkenavnet «Chess».

Chess håper å få til en løsning med Ulvaeus og Andersson tirsdag eller onsdag.

- Vi er tre menn i vår beste alder som bør bruke tiden på annet enn å krangle. Jeg tror det skal være mulig å finne en god løsning om vi opptrer som tre vise menn, sier Chess-sjef Idar Vollvik i en pressemelding.

Andersson og Ulvaeus er mennene bak musikalen Chess, og de to har varslet rettslige skritt mot det norske selskapet etter at Chess ble lansert i Sverige.

Da Chess holdt pressekonferanse tidligere denne uken, møtte Vollvik journalistene til tonene fra musikalen Chess.

Chess-ledelsen var heller ikke sene med å påpeke hvor kjent navnet allerede er i Sverige.

- For oss er det av avgjørende betydning at navnestriden får en løsning. Vi vil ikke lansere selskapet eller dets tjenester i andre europeiske land før dette har fått en avklaring, sier Vollvik.

- Etter den massive medieeksponeringen om saken tok mobilselskapet fredag initiativ til et forsoningsmøte overfor Ulvaeus og Andersson.

- Jeg regner med at det er viktig for Ulvaeus og Andersson at denne saken får en fornuftig utgang, og at det skjer rimelig raskt, avslutter Vollvik.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere