RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagbladet satser på eiendom

Sist oppdatert:
Etter påtrykk fra styreleder Jens P. Heyerdahl d.y. satser Dagbladet på eiendom. Nå har avishuset kjøpt en bygård sammen med styrelederens sønn.

Dagbladet har gjennom datterselskapet Citypassagen kjøpt en bygård i Hegdehaugsveien 4 i Oslo for 14,5 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv. Etter det avisen får opplyst, har avishusets storeier og styreformann, Jens P. Heyerdahl d.y. (62), vært en aktiv pådriver for at bedriften skal satse mer på eiendom.

Nå håper sønnen hans, Jens P. Heyerdahl d.a.y. (25) på en felles gevinst med mediehuset. Han skal ifølge konsernsjef Cato Hellesjø i Avishuset Dagbladet utvikle den nyinnkjøpte bygården sammen med Dagbladets eiendomssjef, Leif Stokke.

- Det er et rent forretnignsmessig samarbeid. Vi har gått inn med like mye penger. Stokke og Heyerdahl d.a.y. fant eiendommen sammen etter å ha vurdert flere prosejkter, sier han til DN.

Dette fremgår imidlertid ikke av eiendomsregisteret. Der står Dagbladet oppført som eneeier. Det er av praktiske årsaker, forklarer Hellesjø.

Ifølge konsernsjefen har ikke avishusets styre behandlet kjøpet av bygården. Det ligger det innenfor hans fullmakt som styreformann i eiendomsselskapet Citypassagen å gjøre, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere