RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Debatten raser om Avinor

Sist oppdatert:
De ansette raser mot Avinor-styret, som ga sin støtte til Randi Flesland. På Veggavisen raser debatten for og mot Flesland. Se hva andre sier, og si din mening!

I TV 2 Nettavisens kommentar Nett på sak fikk i går kveld Avinor-styret full støtte (Modig av Avinor-styret ).

Dette har medført en hissig debatt på vårt diskusjonsforum Veggavisen (Bør Avinor-styret sparke direktøren? ).

«Flesland burde fått sparken for lengst. En leder som ikke har tillit hos sine underordnede, er ingen leder. », skriver innsenderen Brum.

Andre ser motsatt på saken:

«Det er flott at styret stod bak sjefen i Avinor. Hun har fått i oppdrag å rydde opp i en elendig organisasjon, som har råtnet på rot under tidligere og svakere ledere som aldri turde ta opp en konflikt med beintøffe fagforeninger. Det hadde da vært et svik av proporsjoner om hun skulle bli dolket i ryggen av sitt eget styre fordi særinteresser ikke liker omorganiseringen.», skriver derimot Severinsuveren.

Andre innsendere tar for seg TV 2 Nettavisens ansvarlige redaktør Gunnar Stavrum, som skrev kommentaren som startet debatten:

«Hr Stavrum burde holde seg for god for slike håpløse innspill. Det er unison enighet i samtlige berørte fagmiljøer om at Avinors ledelse er inkompetent. Da blir det bare komisk når du kommer her og forteller oss, Avinors 2600 ansatte, at vi tar feil», mener Owo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere