RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deep Sea Supply i børstoppen

Sist oppdatert:
Oljeselskapene og børsfersking Deep Sea Supply gjør det godt på Oslo Børs.

Deep Sea Supply melder torsdag at de har inngått en kontrakt med Woodside for skipet "Ray J Hope". Dermed fosser selskapet frem på børsen, og ender opp 9,52 prosent. Siden børsnoteringen i midten av september har imidlertid aksjekursen falt, fra 11,90 kroner til 11,50 kroner.

Gullselskapet IGE ligger etter Deep Sea Supply på vinnerlisten, med en oppgang på 7,14 prosent. Selskapet meldte torsdag formiddag om et funn av kobber, sink og edle metaller ved Stekenjokk.

Like etter børsslutt kom nok en melding fra IGE, om at de vurderer å hente inn penger gjennom en emisjon på inntil 18 millioner aksjer.

Sinvest og Photocure ligger også høyt i toppen av dagens vinnerliste.

Oljeselskapene stiger til tross for fallende pris på Nordsjøolje, med Statoil og Hydro i omsetningstoppen. De to er opp respektive 1,22 og 0,96 prosent. DNO og Pa Resources er i likhet med se større oljeselskapene opp.

Storebrand, Frontline og PG stiger også, med PGS i tet etter en oppgang på 7,03 prosent.

Blandt selskapene som faller er Telenor, Orkla og Nordic Semiconductor.

Hovedindeksen på Oslo Børs endte opp 0,71 prosent, til 328,60 poeng. I Europa er det bare rødt å spore på børsfronten, med unntak av i Stockholm.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere