RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dildo topper dingse-liste

Sist oppdatert:
Lurer du på hva som er den særeste dingsen du kan koble på en datamaskin? En kåring utroper et vibratorsett for intim hygge.

Den lille USB-pluggen i datamaskinen din brukes typsik til å koble på mp3-spillere, harddisker og digitale kameraer. En spennende egenskap ved pluggen er at den gir fra seg noen watt med strøm, noe som kan utnyttes av alle tenkelige og utenkelige enheter.

Lamper for bærbare datamaskiner har vært en klassiker i flere år, men det kommer stadig nye enheter som forsøker å utnytte USB-tilkoblingen.

Impact Lab har utarbeidet en liste over de ti USB-enhetene de mener er aller særest. Dette spenner seg fra raketter og spøkelsesdetektor, og videre til ødeleggelsesknapper, øyemasseringsstaver og varmekjele for parfyme.

Listen toppes likevel ikke overraskende av et sexleketøy. Super 10 function USB powered vibrator kommer ut som vinneren. Den leveres med blant annet fem utbyttbare lateks-prober, og har ti forskjellige vibreringsmønstre.

Listens sisteplass innehas av en aprilspøk, men de har til gjengjeldt lagt på to bonusprodukter.

Se hele listen her.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere