RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DNO-fest på rekordbørs

Sist oppdatert:
Positive nyheter fra DNO og oppgang for Statoil og Hydro dytter Oslo Børs opp til nye rekorder.

(NA24): Ved 10.50-tiden er hovedindeksen på Oslo Børs opp 0,97 prosent, til 334,94 poeng. Dermed ligger det an til ny all time-high ved stengetid på romjulsbørsen.

Oljeselskapet DNO har hatt en eventyrlig utvikling det siste året. Siden desember 2004 har selskapet steget mer enn 900 prosent. DNO-festen fortsetter torsdag, etter nyheter om mulig oljefunn i Jemen. I åpningsminuttene steg aksjekursen over åtte prosent, men oppturen har roet seg noe.

DNO er nå opp 5,46 prosent, til 62,75 kroner.

Både Statoil og Hydro stiger, tross fallende oljepris. Førstnevnte er opp 1,62 prosent, til 156,50 kroner. Hydro legger på seg 1,15 prosent, til 704 kroner.

Også Telenor, Petrolia Drilling og Fast er opp på torsdagsbørsen. Opera stiger 6,14 prosent etter å ha inngått en avtale med Google om søkeverktøy for mobile nettlesere. Opera-aksjen handles nå for 24,20 kroner. På toppen av den foreløpige vinnerlisten er Fesil, med en oppgang på 11,11 prosent.

De få selskapene på omsetningstoppen som faller, er Storebrand, Frontline, Tandberg, Stolt-Nielsen og Aker Yards.

Utviklingen på Oslo Børs går i takt med de europeiske børsene. Mest opp er børsene i Brussel, Paris og London, som alle stiger rundt 0,35 prosent i morgentimene.

Her kan du følge utviklingen på Oslo Børs.

Her finner du flere nyheter fra NA24.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere