RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dommeren måtte stagge OVDS-topp

Sist oppdatert:
Den tidligere OVDS-sjefen Tor J. Strand ville ta alle i hånden. Han var så omstendelig i sine forklaringer at dommeren måtte stagge ham da ankesaken startet i Hålogaland Lagmannsrett.

Tor Strand er aktors vitne i ankesaken mot tre tidligere direktører og en økonomisjef i OVDS. De er domfelt for grovt bedrageri mot staten. Strand må svare på spørsmål om hva styre og ledelse i OVDS kjente til av juks med fergeregnskapene.

Strand hadde søkt om å få vitne over telefon, men ble pålagt å møte personlig. Det var likevel en svært opplagt Strand som møtte i retten, melder NRK.

- Må vi gå gjennom alt dette? spurte lagmannen, da Strand i detalj fortalte om problemene daværende administrerende direktør Bjørne Øverås hadde.

- Øverås var helt rabiat, fortalte Tor Strand, om den siste tiden Øverås var toppleder i OVDS.

Forøvrig var det en smilende og velopplagt tidligere toppsjef som møtte som vitne i lagmannsretten torsdag morgen. Strand ville hilse på alle, men Gunn Fosse avsto fra å ta sin tidligere sjef i hånden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere