RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Drar med seg klienter

En av landets fremste skattejurister, Trond Sanfelt, har tatt med seg flere store klienter etter at han forlot advokatkontoret BA-HR til fordel for Wiersholm, Mellbye & Bech.

NorgesGruppen er blant de store klientene Sanfelt har tatt med seg over til Wiersholm, Mellbye & Bech, siden han forlot sin gamle arbeidsgiver i fjor høst. Nå reagerer BA-HR.

-Våre klienter står selvfølgelig fritt til å skifte advokatforbindelse. Det er ikke noe vi kan gjøre noe med. På den annen side er det grenser for i hvilken grad tidligere ansatte aktivt kan forsøke å verve BA-HRs klienter. Dette er noe som er regulert i partneravtalen, sier partner og styremedlem i BA-HR, Sam Harris til Dagens Næringsliv.

I verste fall kan klientflukten fra BA-HR få økonomiske konsekvenser for Sanfelt.

- I hvilken grad det har skjedd en aktiv klientpågang vil jeg ikke ha noen formening om nå. Det er et spørsmål som må vurderes i forbindelse med det økonomiske sluttoppgjøret mellom BA-HR og Sanfelt, sier Harris.

Det er ikke bare klienter som er blitt med Sanfelt over til BA-HR. Wiersholm, Mellbye & bech har også ansatt to advokater fra BA-HR de siste ukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere