RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dumper Fast-aksjer

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Gambak-fondene med den kjente forvalteren Jan Eiler Fleischer dumper Fast-aksjer, og får følge av finansakrobaten Tore Aksel Voldberg.

Den siste aksjonærutskriften fra Fast Search & Transfer viser at Gambak Fondsforvaltning nå er ute av listen over de 20 største aksjonærene i teknologiselskapet.

Inntil i forrige uke var Gambak blant de største aksjonærene i Fast, med en aksjebeholdning på 1,4 millioner aksjer. Nå er fondet ute av listen.

- Dette betyr ingenting. Jeg er fortsatt kjempepositiv til Fast, men det er slik det er. Noen ganger selger man, andre ganger kjøper man, sier Jan Eiler Fleischer i en kommentar til salget.

I utgangsdøren har Gambak møtt finansakrobaten Tore Aksel Voldberg, som i forrige uke reduserte sin aksjebeholdning i Fast. Etter å ha kjøpt seg opp på tampen av fjoråret, har den kjente investoren nå sakte vektet seg ned i Fast igjen. For tredje uke på rad, selger han aksjer.

I forrige uke ble beholdningen redusert med 528.000 aksjer, til en ny beholdning på 2,9 millioner aksjer. Ved juletider satt Voldberg på 4,2 millioner aksjer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere