RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

DVD-Jon går løs på mobilen

Jon Lech Johansen, bedre kjent som DVD-Jon, har fått en ny interesse: Mobiltelefoner. Det varsles at mobiloperatørene vil hate det som kommer.

DVD-Jon er kjent for å ha laget programvare som bryter musikk- og filmbransjens sperrer for avspilling på ulike typer utstyr.

Nå er han blitt interessert i mobiltelefoner, ifølge Dagens Næringsliv.

Han skal ha oppdaget en ny måte å bruke mobilnettet på, i forhold til tjenester som SMS og MSN til en brøkdel av dagens mobilpris.

DVD-Jons far, Per Johan Johansen, er med på prosjektet. - Med den nye programvaren vi har utviklet, får man mobiltelefoner til å gjøre helt andre ting. Telenor og Netcom kommer til å hate dette. De vil få panikkreaksjoner fordi det blir en helt annen prising av tjenestene, sier han til avisen.

DVD-Jon skal ha arbeidet med prosjektet i et års tid, og lansering ventes om en måneds tid. Det skal være eksterne investorer inne i prosjektet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere