RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dyrt dårlig batteri på iPod

Sist oppdatert:
Apple innrømmer at iPod har hatt for dårlig batteri. Det koster selskapet rundt 650 millioner kroner.

Apple har tjent seg steinrike på salg av de moteriktige iPod-spillerne, men nå får selskapet en nesestyver. Rundt 2 millioner amerikanske iPod-kunder får et gavekort på Apple på rundt 400 kroner hver, melder Finansavisen.

Vil løse konflikt
Dette får kundene fordi Apple forsøker å løse den pågående konflikten rundt dårlig batteri på de første iPod-generasjonene utenfor rettssystemet.

Kundene har klaget på at batterikapasiteten har vært langt dårligere enn annonsert. I tillegg er det et kjent faktum at holdbarheten på batteriene heller ikke har vært god nok.

Bevare image
For Apple er det åpenbart viktig å løse denne saken utenfor rettsystemet for å bevare imaget til iPod som en moteriktig og bra mp3-spiller. Dette er noe selskapet allerede begynner å slite med.

Rett etter lanseringen av deres siste rene mp3-spiller, iPod Nano, begynte klagene å strømme på fordi spilleren så ut til å ikke tåle å ligge i lommene til folk uten at det så ut som en hadde brukt sandpapir på dem.

Les flere IT-saker på vår IT-seksjon her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere