RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

E-postmobil fra Sony Ericsson

Sist oppdatert:
Svensk-japanerne pusher ut nok en 3G-telefon, og viser fram den slanke nyheten M600i. Fokus ligger på e-post og internett.

Sony Ericsson presenterer i dag M600i, en mobiltelefon som har fokus på e-post og internettbruk på mobilen.

Skriv for hånd
Den nye modellen har berøringsskjerm, og kan lese håndsskrift. Med støtte for synkronisering av e-post og avtaler over lufta, er dette en mobiltelefon som retter seg mot businessmarkedet.

Telefonen håndterer alle vanlige dokumentertyper som Powerpoint-, Word- og Excel-filer. Den har også en Adobe PDF-leser.

Støtte for høyhastighetsteknologien 3G gjør at du kan surfe kjapt på nettet med telefonen, men vi savner støtte for Edge - som er mer utbredt i distriktene i Norge.

Det vi stusser på er den totale mangelen på kamera. Selve telefonen støtter både videoavspilling og bildeframvisning, men du kan ikke ta bilder med selve mobilen.

Antivirus mot betaling
- Rundt 650 millioner mennesker bruker e-post i sitt arbeid, og behovet for mobile løsninger øker stadig. Det finnes naturligvis dedikerte enheter for mobil e-post, men vi merker en stor etterspørsel etter telefoner som tilbyr rask og enkel e-posthåndtering, sier Erik Sandsmark, ansvarlig for Sony Ericsson i Norge i en melding.

Selskapet satser også på sikkerhet, og har lagt inn antivirus og brannmur fra McAfee og kryptering fra Pointsec. Men de tjenestene må du regne med å betale ekstra for.

M600i har 80 MB internminne for lagring av e-post og multimediainnhold, og leveres med en 64 MB Memory Stick Micro, et nytt miniformat for minnekort.

Telefonen kommer i andre kvartal 2006, og prisen er foreløpig ikke kjent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere