RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekjord ber om tid

Vinimportøren Ekjord AS ber om mer tid til å svare på spørsmål fra Sosial- og helsedirektoratet, som i verste fall kan resultere i at selskapet mister bevillingen.

Sosial- og Helsedirektoratet har i kjølvannet av smøreskandalen i Vinmonopolet bedt Ekjord om en forklaring på hvor det er blitt av 1.200 flasker vin som selskapet har kjøpt tilbake fra polet.

Ekjord har tidligere besvart spørsmålene, men ble bedt om å utdype svarene.

Fristen for Ekjord til å besvare spørsmålene fra etaten gikk ut i dag. Men Ekjord har ennå ikke svart, og har bedt Sosial- og Helsedirektoratet om mer tid.

Ekjord har vedgått at det i 2003 ble kjøpt 1.200 vinflakser fra Vinmonopolet for å sikre at en vin fortsatt ble inkludert i det såkalte basisutvalget. Det har den siste tiden blitt påstått at flaskene ble solgt videre til private aktører.

Dersom Ekjord ikke svarer tilfredsstillende på spørsmålene kan Ekjord få indratt bevillingen for en kortere eller lengre periode.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere