RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ekjord får beholde bevillingen

Sist oppdatert:
Vinimportør Ekjord AS får beholde bevillingen sin inntil Sosial- og helsedirektoratet har behandlet klagen på bevillingsinndragingen.

Det var fredag i forrige uke at Sosial- og helsedirektoratet kunngjorde at vinimportøren Ekjord mister sin engrossalgsbevilling i tre måneder etter at selskapet ikke kunne redegjøre for hva som skjedde med deler av et parti vin.

Inndragningsperioden skulle iverksettes fra første mai, men Ekjord AS klaget inn vedtaket umiddelbart.

Nå har Ekjord AS fått lov til å fortsette med sin virksomhet til klagen er ferdigbehandlet.

- Vi har i vår klage vist til at en iverksettelse av vedtaket om å inndra bevillingen vil medføre et dramatisk inngrep i Ekjords virksomhet. Vi er glad for at direktoratet har vist forståelse for Ekjords situasjon og vært lydhør for våre argumenter. Nå håper vi også at vi gjennom klagebehandlingen kan få gjennomslag for at dette er en sak som ikke kvalifiserer til en inndragning av engrosbevillingen på tre måneder, sier Ekjords advokat Christian Lundin i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere