RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En rå milliardkule

Sist oppdatert:
Wilh. Wilhelmsen har gjort tidenes investering i Korea. En milliard er blitt til nesten 4,5 milliarder siden lille juleaften.

Bare i løpet av onsdag natt har Glovis steget med over 10 prosent til 90.500 won på den koreanske børsen, tilsvarende nesten 500 millioner kroner.

I november 2004 investerte rederiet Wilh. Wilhelmsen 650 millioner kroner i det sør-koreansk logistikkselskapet Glovis, skriver Finansavisen.

Lille juleaften ble Glovis notert på Korean Stock Exchange. Wilh. Wilhelmsens Glovis-post ble da priset til en milliard kroner.

Siden har aksjen bare steget og steget og Glovis sluttet tirsdag på 79.300 won og ble priset til fire milliarder, onsdag natt steg den igjen med 500 millioner.

Wilhelmsen gikk inn i Glovis hovedsakelig for å knytte tettere bånd til Hyundai Motor som er rederiets viktigste samarbeidspartner i Korea og hovedaksjonær i Glovis.

Følg Glovis-kursen her . Trykk på «Company info center» til venstre på siden og deretter «current price». I boksen «issue» taster du inn koden «086280» og Glovis-kursen dukker opp.

Følg Wilh. Wilhelmsen-kursen her fra klokken 09.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere