RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette et desperat salgstriks?

NORGES KULESTE BAND: Denne annonsen sto på trykk i VG.
NORGES KULESTE BAND: Denne annonsen sto på trykk i VG. (Faksimile)
- Definitivt ikke, sier Oxer Gruppen om at de tilbyr «superkonsert» til leiekunder.

(iOslo.no) Oxer Gruppen har denne uken gått ut med en reklamekampanje hvor de tilbyr konsert med «et av Norges kuleste band» til den bedriften som leier deres kontorer i Østre Akervei 31 på Økern.

- Ikke desperat
«Får du sjefen din til å flytte til Østre Akervei 31, sørger vi for at et av Norges kuleste band spiller på åpningsfesten!», står det i annonsen.

- Er det så vanskelig å få folk til å leie næringseiendom at dere må lokke med slike tilbud?

- Definitivt ikke. Vi ville bare gjøre noe annerledes og nytt. Nå henvender vi oss til de ansatte, og vekker oppmerksomheten ved å legge ut en gulrot. Dette er en måte å bruke markedsføringskroner på, ikke noe middel for å bøte på et vanskelig marked, sier markedssjef i Oxer Gruppen Alexander Lindemann til iOslo.no.

Madrugada-kvalitet
I annonsen står det også at dersom bedriften ønsker å gjøre noe annet, kan de få 500.000 kroner til hva de vil.

- Det med konserten er et forslag vi synes var godt. På mandag foreslo vi at vi kunne kjøpe en ny sykkel til hver ansatt, sier markedssjefen.

Han forteller at de har jobbet opp mot ulike band til en eventuell konsert, blant annet Madrugada, men sier at leietakeren skal kunne velge bandet først.

- Vi ser for oss et band som Madrugada, av det kaliberet, sier Lindemann.

- Gimmick
Analysesjef Bjørn-Erik Anderssen i DnB NOR Næringsmegling tror heller ikke markedet er så vanskelig at Oxer Gruppen må lokke kunder med flotte konserter.

- Det er nok heller en type gimmick som selskapet bedriver. Utleiemarkedet for kontor i Oslo er absolutt oppegående, sier Anderssen.

Lindemann forteller at de foreløpig ikke har hatt noen konkrete henvendelser fra folk som har villet ha en leiekontrakt, men forteller at de jobber med interessenter og er fornøyde med tilbakemeldingene de har fått.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere