RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Få trynet på Times Square

Sist oppdatert:
Time Magazine inviterer folk fra hele verden til å sende inn foto av seg selv, for så å bli projisert på en sju etasjer høy reklamestorskjerm på Times Square, Manhattan.

Tanken er at folk kan sende inn bilde av seg selv, og at bildet skal prege førstesiden på en liksom-versjon av magasinets årlige «Person of the year»-kåring, som altså skal vises fra reklameboarden på Times Square, på hjørnet av 43rd street og 7th Avenue på Manhattan, skriver Kampanje.

De første 50.000 bildene som sendes inn skal vises fram vekselsvis fram til 18. desember, da magasinets egentlige person av året annonseres.

Det er reklamebyrået Fallon som står bak ideen. Folk trenger ikke fysisk være til stede på Manhattan for å se fjeset sitt på den enorme reklameboarden; et digitalt kamera tar nemlig automatisk bilder av alle som vises frem, og disse skal plasseres i en søkbar online-database på www.impoy.com. 50.000 hoder skal altså i denne perioden rulle over skjermen sammen med «ekte» Årets person-kandidater, som Lance Armstrong og Bono.

Kampanjen begynte 1. desember og går fram til 18. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere