RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant 467.200 kroner på toget

Tog på Østfoldbanen
Tog på Østfoldbanen Foto: Knai, Vidar (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fant gjenglemt veske på toget til Vestby - inneholdt 467.200 kroner.

To ungdommer fra Vestby fant onsdag ettermiddag en gjenglemt håndveske på toget mellom Ski og Vestby. Da de åpnet vesken fant de bunker med sedler. Til sammen 467.200 kroner ifølge politiet.

– Det var tusenlapper, femhundrelapper og andre sedler, surret sammen med strikk og pakket inn i plast, forteller den ene av de to, en 17-åring til VG, ifølge NTB.

Da 17-åringen og hennes kamerat gikk av på Vestby stasjon ringte de til politiet.

– Vi kan bekrefte at det ble funnet en gjenglemt veske på toget. Den er innbrakt av oss, og vil bli kvittert ut til eieren i morgen, forteller operasjonsleder Magnar Tinjar i Follo politidistrikt.

Eierens pass lå også i vesken og derfor var det en enkel jobb å finne ut hvem som hadde lagt igjen pengene. Politiet understreker at de ikke har mistanke om noe kriminelt.

Ifølge operasjonslederen kan det bli aktuelt å utbetale finnerlønn til ungdommene og dette skal avklares torsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere