RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fantaserer om en søster

Color Line, M/S Color Fantasy
Color Line, M/S Color Fantasy Foto: Color Line
Sist oppdatert:
Color Line har inngått en intensjonsavtale om å bygge et nytt søsterskip av luksusferga Color Fantasy.

Bare tre måneder etter jomfruturen med Color Fantasy har Color Line bestemt seg for å gjenta suksessen. Aker Yards vil etter all sannsynlighet også denne gangen få oppdraget med å bygge skipet til en prislapp på knappe 2,5 milliarder kroner.

Color Line omtaler Color Fantasy som verdens største cruiseskip med bildekk. Uansett, kategori - ferge eller cruiseskip - båten er en flott skue, og har løftet kvalitetsnivået på fergetransporten til kontinentet.

Spesielt tyske turister liker det flotte skipet. Sammenlignet med 2004 har antall bestillinger fra Tyskland økt med 55 prosent for årets åtte første måneder.

Color Fantasys søsterskip blir - naturlig nok - mer eller mindre en kopi av det første. Det betyr at det ombord vil finnes en handlegata som går gjennom store deler av skipet. I tillegg vil det finnes et eget badeland, spa og treningssenter, som også bidrar til å løfte fergeturen til en potensiell opplevelse i seg selv. Skal det arrangeres kurs og seminarer, tar fergene inntil 600 deltakere i sine møtelokaler.

Color Line sikter mot å sette Fanatsys søsterskip i drift om drøye to og ett halvt år.

Her er bilder fra Color Fantasy:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere