RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Får både start- og sluttpakke

Arne A. Jensen sikrer seg en fallskjerm på 3,6 millioner kroner når han nå går av som sjef for Ementor. Da han begynte i selskapet fikk han en startpakke på 4,6 millioner. Sykemeldte Jensen sier han ikke kommer tilbake på jobb i konsulentselskapet.

Det skriver Dagens Næringsliv.

I oktober ble det klart at Arne A. Jensen ikke klarte å snu Ementor-skuta og kom til å fratre stillingen som konsernsjef. Planen var at Jensen skulle sitte til en ny sjef var på plass, i løpet av 2005.

Etter at en kraftig lungebetennelse slo ut Jensen i begynnelsen av november, har konsernsjefen ikke vist seg på konsulentselskapets kontorer. Åge Korsvold og resten av Ementor må nok belage seg på å klare seg uten Jensen også framover.

- Jeg går ikke tilbake til konsernsjefjobben. Det er naturlig at Åge tar rollen som arbeidende styreformann, sier Jensen til avisen.

De 3,6 millionene han nå mottar, anser Jensen ikke å være noen fallskjerm.

- For meg er det forskjell på naturlig etterlønn og svimlende fallskjermer. Men du kan godt kalle det en solid sluttpakke, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere