RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast årets vekstbedrift

For andre år på rad er Fast Search & Transfer er kåret til årets vekstbedrift i Deloittes Fast 50-kåring. Men konkurrentene halser like bak. Se hele listen her.

Fast Search & Transfer ASA vant kåringen av den raskest voksende bedriften innen teknologi, media, telekommunikasjon og biotech, såkalte TMT-bedrifter, skriver Deloitte i en pressemelding torsdag kveld.

Fast har vokst ikke mindre enn 6307 prosent de siste fem årene. Bedriften Axiti AS puster imidlertid Fast i nakken med sine 6230 prosent.

- Fast er det eneste selskapet i Europa som tre år på rad har vært blant de 10 raskest voksende selskapene. Avstanden til de andre norske vekstbedriftene er imidlertid betydelig redusert i år, sier partner og TMT-leder i Deloitte Technology Fast50, Jørn Borchgrevink.

De fem raskest voksende selskapene viser en omsetningsvekst på gjennomsnittlig 4241 prosent i perioden 1999 til 2003.

- Gjennomsnittlig omsetning for listen for 2003 var på 66,1 millioner kroner og 80 prosent av vinnerne gikk med overskudd i 2003. Det viser at det er mulig å kombinere betydelig vekst med inntjening, sier Borchgrevink.

Den norske vinneren Fast Search & Transfer går nå videre til den europeiske kåringen av de 500 raskest voksende TMT-selskapene i Europa, «European Fast500» i London 2. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere