RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fasttelefonen forsvinner

Sist oppdatert:
Seks av ti bedrifter i Norge tror fasttele fonen vil forsvinne i bedriften på sikt. Den gamle telefonen blir utkonkurrert av mobilen.

23 prosent av bedriftsledere oppgir at de allerede har avskaffet eller er i ferd med å avskaffe fasttelefonen til fordel for mobiltelefonen, viser en landsomfattende undersøkelse utført av Perduco for Netcom.

Vil beholde den gamle
59 prosent av norsk næringsliv tror fasttelefonen vil forsvinne på sikt. 40 prosent er uenig, mens én prosent ikke vet. 23 prosent av bedriftslederne oppgir at de har avskaffet eller kommer til å avskaffe fasttelefonen i bedriften. 75 prosent svarer nei, mens to prosent ikke har tatt stilling til spørsmålet.

- Det betyr at rundt 90.000 bedrifter er i ferd med å gå over til kun å bruke mobiltelefon, og dermed kvitte seg med fasttelefonen, sier kommunikasjonssjef i NetCom, Guri Wormdahl.

Alltid tilgjengelig
I undersøkelsen oppgir 48 prosent at det er enklere og 47 prosent at det er billigere å kun ha mobiltelefon enn både mobiltelefon og fasttelefon.

Undersøkelsen viser også at nesten fire av ti bedriftsledere daglig viderekobler fasttelefonen over til mobiltelefonen. Samtidig oppgir nesten ni av ti bedriftsledere at de er tilgjengelig på mobiltelefon stort sett hele tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere