RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FC-forsvarere "på hæla"

(Foto : Berit Roald / SCANPIX)
Sist oppdatert:
Rettsdagen ble avbrutt onsdag fordi forsvarsadvokatene ikke har fått tid til å forberede Trond Kristoffersens forsvar.

Liten tid til saksforberedelser gjorde at forsvarene onsdag formiddag måtte avbryte sitt innledningsforedrag i rettssaken mot Trond Kristoffersen i Oslo tingrett.

Forsvarer Anders Brosveet sa at han ikke følte seg bekvem med å gå videre etter at han hadde brukt formiddagens rettsmøte til å gå gjennom lånene som Nordlandsbanken ga til selskapene i Finance Credit-systemet.

Han hadde jobbet til klokka 3 siste natt med å forberede seg til onsdagens rettsmøte, men hadde ikke fått gjort ferdig mer materiale enn at han var ferdig før lunsj.

– Vi er helt på hæla i denne saken, sa Brosveet flere ganger i retten som bestemte å ta en pause fram til torsdag morgen da Brosveet og medforsvarer Jan Heftye Blehr fortsetter sitt innledningsforedrag.

Både før og under rettssaken har det vært sagt flere ganger fra forsvarerhold at de har fått for lite tid til å forberede forsvaret for Trond Kristoffersen.

Og onsdag virket det som om disse klagene kom konkret til uttrykk da retten bevilget forsvarerne en pause til torsdag for å jobbe videre på sitt innledningsforedrag.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere