RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem nye ruter fra SAS

(www.scandinavian.net)
Sist oppdatert:
SAS Braathens åpner fem nye utelandsflygninger i dag og i morgen. Rutene går fra Oslo til London, Manchester, Praha, Genève og Milano.

SAS Braathens får det hektisk torsdag og fredag denne uken. I løpet av 48 timer åpner selskapet flygninger fra Oslo til fem storbyer i Europa.

De nye destinasjonene er London (Gatwick), Manchester, Praha, Genève og Milano.

- Satsingen er et resultat av en mer rasjonell utnyttelse av flyflåten og den kostnadseffektive driften som sammenslåingen av Braathens og Scandinavian Airlines i Norge innebærer, sier Petter Jansen, administrerende direktør i SAS Braathens.

– Vi ser nå at vi kan betjene utenlandsruter hvor vi tidligere ikke kunne oppnå lønnsomhet. De nye destinasjonene er i første rekke et tilbud til privatreisemarkedet, som er det raskest voksende markedssegmentet i Norge i dag.

Torsdag 3. juni går de første flygningene i SAS Braathens-regi til London (Gatwick) og til Malpensa-flyplassen i Milano. Begge stedene kommer til å bli trafikkert fire dager i uken, det vil si mandag, torsdag, fredag og søndag.

Fredag 4. juni står åpningsflygningene til Praha, Genève og Manchester for tur. Rutene til Praha og Genève vil bli fløyet mandag, onsdag og fredag, mens flygningene til Manchester vil gå mandag, torsdag, fredag og søndag. Alle rutene vil bli operert med Boeing 737-fly.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere