RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fet sluttpakke til BIs «skandalerektor»

(BI)
Sist oppdatert:
BIs studierektor Aage Sending skandaliserte egne studenter. Nå skal han ha fått en sluttpakke på flere millioner kroner.

Før ferien uttalte BIs studierektor at egne studenter jukser, er kunnskapsløse og at han selv ikke ville ansette dem. Dette falt BI-rektor Torger Reve tungt for brystet. Sending fikk beholde jobben, men ble fratatt studieansvar.

Nå skal BI ha blitt enig med studierektoren om en sluttpakke. Ifølge finansbladet Kapital skal sluttpakken være på seks millioner kroner, skriver Dagbladet.

- Jeg er fornøyd med avtalen vi kom frem til. Tallet Kapital kommer med, er feil, men ellers er dette noe du får spørre Reve om, sier Sending til Dagbladet.

Kapitals journalist, Finn Øystein Bergh, sier til Dagbladet at det er flere måter å regne på, men at bladet ikke skal ha tatt for hardt i.

Kapital erfarer at Sending får full lønn og alle rettigheter, inkludert en AFP-ordning, helt frem til pensjonsalderen. I tillegg skal han ha fått en kompensasjon og en slags garanti for at lærebøkene han har skrevet, fortsatt skal benyttes på skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere