RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fiffens fete fest

Sist oppdatert:
En klubb som skal møte alle de rikes behov, har etablert seg i Norge. I natt feiret eliten sammen med en britisk halvkongelig, et 80-tallsikon og høy champisfaktor. Se bilder og video.

(Ekebergrestauranten/SIDE2): Foruten et knippe av den norske kjendiselite, festet Ben Elliot (som er nevø av kona til prins Charles, Camilla Parker Bowles) og 80-tallsikonet Bryan Ferry på eksklusive Ekebergrestauranten natt til fredag.

Og Brian Ferry ankom festen med kveldens mest åpenbare replikk:

- Hei folkens! Det er snø i Norge!

  • Stor bildespesial fra fiffens fest nederst i artikkelen

Glitter og glamour
De norske kjendisene - som slett ikke var overrasket over at det er snø i februar - var mer opptatt av glitter og glamour da den eksklusive klubben Quintessentially skulle markere at de har etablert seg i Norge.

Klubben er kjent for å kunne skaffe alt fra sysaker til yachter i megatonnklassen på få timers varsel for sine VIP-kunder.

- Fikser det umulige
Les bare hva TV 2 Nettavisens Ole Eikeland skrev om medlemskapet:

«Ønsker du middag på de hotteste restaurantene i verden, feste med kjendisene, være først ute med den nye Mercedes- eller BMW–modellen, eller få billetter til utsolgte konserter, bør du ha et Quintessentially-kort.»

Madonna er medlem
Muligens har fotballagent Erik Solér lest TV 2 Nettavisen. Han fortalte journalistene at han var blitt Quintessentially-medlem fordi han har flere hundre reisedøgn i året.

- Det er ikke alle byer jeg kommer til der jeg er lokalkjent. Da er det greit å ha medlemskap et sted der jeg får bistand, smilte Solér.

Om det var muligheten for å være medlem i samme eksklusive klubb som Jennifer Lopez, Madonna og Sharon Stone som trakk den norske kjendisfiffen til det første medlemsmøtet på Ekebergrestauranten torsdag kveld, skal være usagt.

- Moro med kort
Men Mia Gundersen viftet gladelig med sitt nye kort foran pressefolkene.

- Jeg fikk dette kortet og en invitasjon hit i kveld. Og det er jo moro. Men jeg vet ikke helt hva slags kort dette er. Kanskje jeg ikke burde vise dere det likevel? kvitret hun før medlemskortet fant veien tilbake i vesken.

TV Norge-kjendis Sigurd Sollien var heller ikke så opptatt av medlemsskapet.

- Jeg skal bare på fest, jeg, humret han til pressen.

A-ha for Boyband-stjerne
H.C. Andersen avslørte også hvorfor han deltok på festen:

- Det er et rykte om at Madonna er medlem av dette selskapet. Og siden det er så lenge siden jeg har vært en del av glitter og stas og rampelys selv, så da tenkte jeg at jeg skulle sjekke ut dette.

I det eksklusive selskapet var også Morten Borg (Mette-Marits eks), teppekongen Mahmoud Maktabi (Marius Borg Høibys stebestefar), tidligere boybandstjerne i supergruppa «A1» Christian Ingebrigtsen og A-ha-stjernen Magne Furuholmen.

VIP-festen på Oslos tak var omringet av et strengt sikkerhetstiltak. Og den indre sirkelen av Quintessentially-medlemmer fikk oppleve et sjeldent vakkert fyrverkeri før Bryan Ferry gikk på scenen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere