RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Finanskjendis tatt for kortsvindel

Den gjeldstyngede finansmannen Ole Petter Lindegaard og hans modellkone er pågrepet for kortsvindel på bryllupsreise i Østerrike.

Den fallerte finanskjendisen skal ha vært på bryllupsferie i de østerrikske alpene, da han ble pågrepet sammen med sin tyske kone, som er tidligere fotomodell, skriver Dagbladet søndag.

De to giftet seg ifølge avisa i Marokko i høst, men bryllupsreisen skal ha blitt avbrutt da østerriksk politi arresterte begge for kortsvindel.

Lindegaard figurerte i media i høst, da han angivelig ble truet på livet av flere kriminelle miljøer. Blant annet ble en pakke med rått kjøtt sendt til Kapital-redaktør Trygve Hegnar.

– Vedkommende nordmann sitter fengslet i Østerrike for forhold som er begått der. Dette er ikke noen sak for norske politimyndigheter, sier politiinspektør Merethe Haugli i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Finansmannen ble slått konkurs for ett års tid siden og skylder rundt 50 millioner kroner. Han har ifølge konkursbobestyrer Bjørn Køhler Thommessen utreiseforbud, men han brutt dette gjentatte ganger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere