RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flatt på USA-børsene

De siste fire ukene har USA-børsene nærmet seg de høyeste nivåene siden 2001, men mandag endte det paddeflatt.

Aksjeindeksene i USA endte mandag praktisk talt endret, etter en fire uker lang opptur som har sendt dem nær de høyeste nivåene siden 2001.

Det var ingen dramatiske nyheter mandag. Butikkgiganten Wal-Mart steg moderate 0,6 prosent etter en solid kvartalsrapport. Lowe's, en byggevarekjede, steg nesten 5 prosent etter å ha kommet med sin kvartalsrapport.

Bilprodusenten General Motors falt 3 prosent etter å ha offentliggjort en ny rabattkampanje for å holde oppe salgsvolumet på det amerikanske markedet. Selskapet har det siste året gitt så store rabatter for å konkurrere med selskaper som Toyota og DaimlerChrysler at regnskapene har endt opp med milliarder i minus.

Mens det var få nyheter i dag, står en rekke viktige nøkketall i kø i USA senere i uken. Tirsdag kommer det produsentprisindeks og detaljhandel, onsdag kommer konsumprisindeksen, og torsdag kommer det tall for husbygging, arbeidsløshetstrygd og industriproduksjon.

Dagens nøkkeltall

Dow Jones +0,10% til 10.697,17

Nasdaq -0,07% til 2.200,95

S&P 500 -0,08% til 1.233,76

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere