RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flere nye norske tv-kanaler

Sist oppdatert:
Det kommer høyst sannsynlig en ny 24-timers filmkanal fra TV 2. NRK vil på sin side ha to nye kanaler.

På gårsdagens resultatpresentasjon i A-pressen gikk konsernsjef og TV 2-eier Alf Hildrum langt i å fortelle at det kommer flere kanaler fra TV 2 Gruppen. Hildrum kunne blant annet fortelle at det i løpet av året vil bli gjort gjort programinvesteringer i nye kanaler, melder Kampanje .

Dermed kan TV 2-sjef Kåre Valebrokk fortsette utrullingen av sitt mediekonsern med enda en ny tv-kanal. Men dette vil nok først være aktuelt når det digitale bakkenettet begynner å bygges, tidligst mot slutten av inneværende år. Mye tyder på at TV 2 vil opprette en 24-timers filmkanal som et supplement til hovedkanalen TV 2 og TV 2 Zebra.

Dagens Næringsliv skriver også i dag at NRK er i ferd med å planlegge nye kanaler, og det åpnes for en lisensøkning på 55 kroner per år for å finansiere dette. Det er først og fremst en nyhetskanal og en barnekanal NRK ser på i første omgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere