RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TV 2 Nettavisen)

Forgrep seg på 4-åring på fest

Sist oppdatert:
Den 26 år gamle mannen ble tatt på fersken mens han hadde seksuell omgang med en sovende fireåring.

Overgrepet skjedde mens 26-åringen besøkte en familie han kjenner i fjor sommer, skriver Adresseavisen.

Det var flere voksne menn til stede i leiligheten, og det ble drukket mye. Ved 22-tiden gikk jenta og la seg. Tiltalte fikk det for seg at han ville se om alt var i orden med henne, og forsvant på soverommet. Jentas 15-årige bror reagerte på at tiltalte ble så lenge borte. Han tok mannen på fersken mens han forgrep seg på det sovende og avkledde barnet, og gjorde anskrik.

26-åringen ble banket opp av en av jentas slektninger, samtidig som han ble tvunget til å tilstå hva han hadde gjort. Han hevdet at det var nysgjerrighet som var motivet.

I Trondheim tingrett erklærte mannen seg ikke skyldig, og hevdet at han ikke husket noe fra episoden på grunn av beruselse. Etter vitneprov fra andre ble mannen funnet skyldig i seksuell omgang med barn under 14 år og dømt til ett års fengsel. Retten gjorde fem måneder av straffen betinget. Videre ble mannen pålagt å betale jenta 30 000 kroner i oppreisning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere