RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt oljedriv

Oljeprisen holder seg fortsatt nær rekordnivå, og trekker opp Oslo Børs med lokomotivene Statoil og Norsk Hydro i front.

Oljeprisen fortsetter å stige, og lukter nå på rekordene fra i fjor høst. Det er gode nyheter for Statoil og Hydro spesielt og råvaredrevne Oslo Børs generelt.

Hovedindeksen klokken 11.15 er opp 0,71 prosent.

Statoil er ved lunsjtider opp 1,37 prosent til 111 kroner, mens Hydro stiger 1,15 prosent til 528 kroner.

Øverst på dagens taperliste ligger Frontline, men nedgangen skyldes i hovedsak at selskapet noteres eksklusivt utbytte på 3,50 kroner.

Fredriksen-selskapet ventes likevel også et reelt fall, etter negativ utvikling i tankmarkedet og en dom om betaling bøter og erstatningskrav på 15,61 millioner dollar etter kjøp av to VLCC-er.

Dagens absolutte vinner er likevel ikke noen oljeaksje, det er bioteknologiselskapet Diagenic. Selskapet er opp 73,47 prosent til 8,50 kroner etter at det i går ble kjent at selskapets metode for diagnostisering av brystkreft er klar for kommersiell bruk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere