RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Svein Erik Furulund (Aftenposten)

Frontline vurderer megafusjon

Frontline-aksjen falt på Oslo Børs i dag, tross rykter om en mulig megafusjon med greske General Maritime. Frontline fulgte dermed resten av markedet.

Det var General Maritime som selv startet ryktene om en mulig fusjon, da det sendte ut en melding om at Frontline har kjøpt minst fem prosent av aksjene i det greske rederiet.

"General Maritime søker ikke aktivt å selge selskapet eller inngå i noen sammenslåing, men har alltid vært, og er innstilt på å undersøke alle muligheter som skaper verdi for våre aksjonærer", heter det i meldingen fra General Maritime.

- Vi har ingen ytterligere informasjon å gi på dette tidspunktet, og når intensjonene blir klare vil vi sende ut en ny melding, sier Leo Vrondissis i GenMar til TDN Finans.

Heller ikke adm. direktør Tor Olav Trøim ønsker å gi noen kommentarer til saken.

Frontline ble i dag handlet uten det fisjonerte selskapet Golden Ocean Group. Aksjen falt derfor betydelige, og endte dagen på 337 kroner, ned 5,20 prosent fra i går.

Frontline med sine røde tall skilte seg ikke ut på børsen. Dagen var preget av en generell nedgang, hvor de fleste tungvekterne falt.

Teknologisektoren derimot, var mer blandet. Telenor slo følge med de andre «Blue Chip'ene», og falt med 3,23 prosent til 52,50 kroner. Blant selskapets mindre konkurrenter var dagen derimot langt mer hyggelig. Brebåndsselskapet Catch ble også i dag børsvinner med en oppgang på nesten 16 prosent. Deretter fulgt de små IT-selskapene hakk i hæl; Exence, Ibas, Birdstep, Mamut, Norman og NextGentel for å nevne noen.

Børsen endte dagen på 227,17 poeng, en nedgang på 1,44 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere