RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(NextGenTel)

Første overskudd fra NextGenTel

Bredbåndsselskapet leverer for første gang et overskudd før skatt, etter en omsetningsvekst på godt over femti prosent i tredje kvartal i år.

Overskuddet ble 2,2 millioner kroner og NextGenTel omsatte i tredje kvartal for 117,9 millioner kroner, opp 54,9 prosent fra tilsvarende kvartal i fjor.

Driftsresultatet før avskrivninger, EBITDA, endte på 35,6 millioner kroner for kvartalet, hvilket er en økning på 174 prosent fra tilsvarende kvartal i fjor. Driftsresultatet ble 7,9 millioner kroner, mens driftsresultatet for fjorårets tredje kvartal var -10,5 millioner kroner.

- Dette første positive resultatet før skatt for ett kvartal er et betydelig gjennombrudd for selskapet, og beviser at det er mulig å kombinere investeringer i egen infrastruktur og kraftig organisk vekst med lønnsomhet` uttaler administrerende direktør Olav Stokke i NextGenTel i forbindelse med resultatfremleggelsen i dag.

I løpet av tredje kvartal økte NextGenTel sine aktive bredbåndslinjer med over 7.000, og bredbåndsutfordreren har nesten 90.000 linjer i drift totalt.

- Resultatet er et godt utgangspunkt for en videre befesting av den klare nummer 2-posisjonen NextGenTel har etablert i det norske markedet målt i antall bredbåndslinjer. Dette skal forsterkes ved fortsatt sterk fokus på å levere innovative bredbåndsprodukter med høy pris/ytelse, bredbåndstelefoni og formidling av spennende innhold som video-on-demand og bredbånds-tv`, sier Stokke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere