RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fyller fly med billigreiser

Sist oppdatert:
Norwegian vil ikke sitte stille og se på tomme seter i lavsesongen. Nå pøses det ut billigbilletter for å fylle flyene.

I tillegg til å fylle opp flyene i en rolig periode, vil Norwegian bruke sesongen til å profilere seg som et lavprisselskap, skriver Finansavisen.

Med dette som utgangspunkt, legger Norwegian nå ut 10.000 billigbilletter for salg. Innen Sør-Norge kan kundene fly for under 200 kroner, mens Norge på langs - fra sør til nord, og omvendt - må kundene betale 297 kroner.

- Januar er vanligvis en periode som preges av lavere reisevirksomhet, og det er helt naturlig å gi noen gode priser, sier informasjonssjef Anne Grete Ellingsen i Norwegian.

Tidligere har Norwegian presset prisene til under 100-lappen, men informasjonssjefen gir ikke noe entydig svar på hvor smertegrensen går nå. Hun utelukker derimot ikke at Norwegian kan komme med flere tilbudskampanjer.

- Det er jo selvsagt noen avgifter som skal betales, og prisene varierer jo om man byr på disse avgiftene eller ei. Vi har en lavprisprofil og skal kunne tily lave priser, men å spekulere i hvor lavt man kan gå, avhenger av hvilke kampanjer vi velger å gjennomføre, sier Ellingsen til Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere