RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir bort feil DVD gratis

Sist oppdatert:
Bladet Mag reklamerer med feil DVD når de skal lokke bladkjøperne. - En beklagelig feil, sier markedssjef Ove Espe.

I siste nummer av Mag reklameres det med at man får med dobbeltutgaven av filmklassikeren Cinema Paradiso. Dessverre medfører det ikke riktighet:

- Det skjedde dessverre en beklagelig feil da vi fikk coveret tilsendt fra produsenten, sier markedssjef Ove Espe. Coveret viste deluxeutgaven, mens det senere viste seg at det var den enkle utgaven vi fikk når bladet skulle pakkes.

Målet med å gi bort det som har blitt kalt et av kinoens aller største mesterverk var dobbelt i følge markedssjefen:

- Vi ville gi bort en film til våre lesere som de kanskje ikke ville ha oppdaget ellers i tillegg til å lokke kjøpere til bladet.

Nå tilbyr Mag alle kjøperne av bladet som er skuffet å få tilsendt den dobbelte DVD-platen som plaster på såret.

- Det er muligens noen som har kjøpt bladet av nettopp den grunnen at de fikk den spesielle utgaven av filmen, for de har vi kjøpt inn et lager med deluxeutgaven, sier Espe.

Filmen som gis bort, Cinema Paradiso, kom i 1989 og er et italiensk drama om oppvekst, film og vennskap. Et hyggelig sterkt og godt drama som i 1990 vant Oscar og Golden Globe for beste utenlandske film, fem Bafta-priser, hovedprisen i Cannes, Cesar i Frankrike og beste europeiske film fra European Film Awards. Regissøren fikk også på samme utdeling en spesialpris fra juryen. Hos IMDB er det regnet som den 96. beste filmen noensinne. På bladet får man enkeltutgaven av filmen som inneholder den originale kinoversjonen av filmen som mottok alle prisene, senere kom en deluxeutgave med en lengre utgave av filmen. Det var den sistnevnte Mag først trodde de ga bort til sine lesere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere