RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir støtte til polsjefen

Sist oppdatert:
Den største fagforeningen i Vinmonopolet støtter polsjefen. Dermed er de ansatte splittet i spørsmålet om tillit.

Det er den største fagforeningen i Vinmonopolet, Vin- og brennevinsfunksjonærenes forbund, som nå aktiv går ut og støtter poldirketør Knut Grøholt, melder NRK.

«Heksejakt»
I går forklarte ledelsen i Overordnede Funksjonærers Forening hva som ligger bak deres mistillit til poldirektøren. Årsaken skal være Grøholts sensurering av et intervju i internavisen til polet og det som karakteriseres som «en heksejakt på ansatte».

Mens forbundet til butikksjefene uttrykker sin mistillit, slår foreningen for de andre butikkansatte, Vin- og brennevinsfunksjonærenes forbund, fast at det har tillit til poldirektøren. Dermed står de ansatte på hver sin side i spørsmålet om tillit til toppsjefen.

Sak for styret
Styremedlem Elianne Ingebrigtsen i Vin- og brennevinsfunksjonærenes forbund mener det ikke er kommet frem nye opplysninger om håndteringen av oppsigelsene i Vinmonopolet.

- Men selvfølgelig er jeg enig i at dette har vært en utrolig stor belastning for alle sammen, sier Ingebrigtsen til NRK.

Fremtiden til Grøholt som poldirektør skal nok en gang behandles på et styremøte i Vinmonopolet torsdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere