RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjennombrudd for IT-mygg

Sist oppdatert:
Det norske IT-selskapet Ignis har fått en gjennombruddsavtale med den koreanske giganten LG Electronics.

Det er datterselskapet Ignis Photonyx som har inngått en samarbeidsavtale med LG Electronics om utvikling og levering av optiske komponenter til utbygging av fiberoptiske bredbåndsnettverk til private husholdninger i Korea, ifølge en børsmelding.

- Dette er et gjennombrudd - uten tvil vår viktigste avtale noensinne, sier konsernsjef i Ignis ASA, Thomas Ramm.

- Ignis Photonyx har i over 12 måneder jobbet tett med LGE om utvikling av bredbåndskomponenter mot det koreanske markedet. Nå er vi meget stolte over å ha signert en samarbeidsavtale som definerer Ignis Photonyx som en strategisk partner for en kommersialisering av LGEs fiberoptiske bredbåndsystemer, sier han, og viser til at det koreanske bredbåndsmarkedet er et av verdens mest innovative, og er kjennetegnet av enorm vekst i både antall kunder og nye kapasitetskrevende tjenester.

Samtidig melder Ignis om en omsetningsvekst på 40 prosent til 16 millioner i andre kvartal. Underskudd før skatt ble 15,4 millioner kroner, mot 4,7 millioner kroner i minus samme kvartal i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere