RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God bedring i Dagbladet

Sist oppdatert:
Avishuset Dagbladet er i ferd med å få skuta på rett kjøl. Etter flere år med økonomisk slit leverte selskapet et resultat på 50 millioner kroner etter årets første åtte måneder.

Dagbladet har både fått ned kostnadene og økt inntektene i år, sammenlignet med fjoråret. Driftsresultatet for avishuset er så langt i år 51,7 millioner kroner, mot 23,1 millioner i fjor, skriver Kampanje.com.

Alle virksomhetene i Dagbladet-konsernet viser fremgang. Avisen, som er selskapets hovedinntektskilde, økte driftsresultatet med 12,5 millioner kroner.

Mye av fokuset på Dagbladet har den siste tiden dreiet seg om nedbemanninger og kostnadskutt. Til tross for at regnskapene nå viser bedring står planene om å kutte kostnader med 50 millioner kroner innen 2005 fast.

12 personer har til nå takket ja til tilbudet om sluttpakker. Styrets nedbemanningsplan sier at 50 stillinger skal bort.

Dagbladet sliter fortsatt med fallende opplagstall på hverdagene. Oppsummeringen etter de første åtte månedene viser et fall på to prosent. Lørdags- og søndagsutgaven har imidlertid økt henholdsvis 2,7 og 1,8 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere