RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode tider for Brynestad

Investor Atle Brynestad har klart å snu gigantunderskudd til overskudd, betalt gjeld og skapt rekordomsetning i flere selskaper.

Brynestads investeringsselskap CG Holding har snudd resultatet før skatt fra minus 125 millioner kroner i 2003, til pluss 25 millioner i fjor. Også omsetningen gikk til værs.

- Det er det beste vi har fått til noen gang. Vi har aldri hatt så høy omsetning. Og driften i de enkelte selskapene går i riktig retning, sier Brynestad til Aftenposten.

Han melder om rekordomsetning for blant annet Hadeland Glassverk, Porsgrunds Porselænsfabrik, Christiania GlasMagasin og Smart Club. Sistnevnte selskap er den store pengemaskinen, mens porselensvirksomheten har snudd underskudd til overskudd.

- De som forsøkte å hetse Porsgrunds Porselænsfabrik i fjor tok grundig feil. Produksjonen i Norge økte med nesten 40 prosent, fra 1,6 til 2,2 millioner enheter. Og vi forventer å produsere enda mer i år, sier Brynestad til avisen.

Brynestad kvitter seg nå med gjeld i en rekke av selskapene. Både Smart Club og Christiania GlasMagasin er gjeldfrie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere