RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gratis domene fra Nettavisen

Sist oppdatert:
TV 2 Nettavisen har registrert nesten 330.000 nye domenenavn. Disse gis gratis til leserne som vil blogge.

TV 2 Nettavisen har nå flere domener for sine brukere enn hele .no-domenet til sammen. Norges .no har i dag 236.812 domener, mens TV 2 Nettavisen har 328.365 .name domener.

Dette betyr at nesten 10 prosent av den norske befolkningen har et personlig domene og blogg gjennom nettsjekketjenesten Spraydate.

Enkelt oppsett
Siden har med dette lagt til flere domener på Internett på to dager enn man har klart med .no i løpet av 22 år. TV 2 Nettavisen er blant de første i verden til å benytte seg av denne muligheten for massiv .name-registrering.

Siden gir en mulighet til å lage en stor nettprofil som gir andre en muligheten til å bli kjent med deg. Du kan lage en pen nettside med fotoalbum, artikler og dagbok på minutter. Dette uten kunnskap om webprogrammering.

Stor lagringsplass
Hvert domene er personlig og kommer på formen www.brukernavn.name. Domenenavnet kommer integrert blogg-funksjon med hele én gigabyte lagringsplass. Dette kan brukes til å poste artikler og bilder.

- Vi mener at denne kombinasjonen av et .name domenenavn, som er personlig og lett å huske, med en kraftig bloggløsning med hele 1 gigabyte lagringsplass, er et verdifullt tillegg til tjenestene på SprayDate, sier Pål Nisja, portalsjef i TV 2 Nettavisen.

Brukervennlig fotoalbum
Ønsker en å opprette et eget fotoalbum gjøres dette enkelt ved å pakke ned alle bildene sine til en zip-fil og laste opp denne til siden sin.

- Brukerne våre er individualister. Noen er eksentriske, noen ekshibisjonister, noen politiske, noen opprørske, men alle har meninger og opplevelser de burde dele med andre gjennom sin blogg. Hva Nettavisen er for hele Norge, kan en persons blogg være for familie og venner, fortsetter Nisja.

Den nye bloggtjenesten og .name domenene er foreløpig tilgjengelig gratis fram til 1. august for alle Spraydate-brukere som har vært aktive de siste månedene. For nye brukere og de som ikke har vært aktive blir tjenesten tilgjengelig i løpet av sommeren.

Her finner du SprayDate

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere