RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gretland hentet penger i ny baby

(Ill.foto)
Investor Bjørge Gretland og hans Convexa har sterk tro på søkemotorselskapet Intellisearch.

Intellisearch, som tilbyr søkemotorer for mellomstore og store bedrifter, har gjennomført en rettet emisjon på 7,5 millioner kroner mot nye og eksisterende aksjonærer, til kurs på kroner 0,75. Dette priser selskapet til 32 millioner kroner. Kapitalen skal brukes til ekspansjon i Norden, og selskapet melder at de regner med å doble antall ansatte i år.

- Intellisearch er et aggressivt selskap med unik teknologi i et marked i sterk vekst. Vi ønsket ytterligere eksponering i selskapet og ser på dette som en meget spennende investering, sier partner Nicolai Malling i Convexa.

- Kapitalen som selskapet blir tilført skal underbygge videre vekst, i første rekke gjennom nyansettelser innenfor salg i Norden, sier administrerende direktør Harald Jellum i Intellisearch.

Totalt gir emisjonen Intellisearch 19 nye aksjonærer. Selskapets største eier, Start-fondet ved Convexa Capital III, tegnet seg for en tredjedel av emisjonsbeløpet på 7,5 millioner kroner. Convexa har etter dette en eierandel på 25.97 prosent. Utover Startfondet ved Convexa Capital III så tegnet det seg 19 nye aksjonærer slik at det er totalt 112 aksjonærer i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere