RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Heiko Junge / SCANPIX

Hagen med politisk pengedryss

Sist oppdatert:
Stein Erik Hagen har de siste dagene delt ut over én million kroner til de borgerlige partiene.

Stein Erik Hagen tar opp kampen mot LO og Arbeiderpartiet og har de siste dagene delt ut til sammen 1.375.000 kroner til de borgelige partiene, skriver VG.

Den største pengegaven har så langt gått til Høyre. Paritet bekrefter å ha mottatt 500.000 fra Hagen-selskapet Canica A/S og til sammen 125.000 kroner fra andre Hagen-kontrollerte selskaper.

Også Frp, Venstre og KrF får penger fra en gavmild Hagen. De tre partiene bekrefter at de har fått 250.000 kroner hver fra Hagen.

- Det er uten sammenligning det største beløpet vi har fått. Vi er svært takknemlig og har sendt takkekort, sier Frps generalsekretær Geir Mo til VG.

Etter at LO og Ap knyttet båndene enda tettere sammen på Aps landsmøte tidligere i år, sa Stein Erik Hagen at han mener det er hans plikt å støtte de borgerlige økonomisk.

- Jeg er nødt til å bidra. Jeg får lyst til å balansere gavene fra LO. Det er vår plikt. Det er synd at NHO ikke bidrar lenger, sa Hagen til Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere