RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han overtar Hydro

Foto: HYDRO ASA / SCANPIX (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Dette er mannen som skal ta over Hydro etter Eivind Reiten.

Ifølge Hydro er det Svein Richard Brantzæg som skal ta over selskapet.

Brandtzæg har fortid som leder i et forretningsområde med mer enn 16.000 ansatte innenfor sektorene Rolled Products, Precision Tubing, Extrusion Eurasia og Extrusion Americas, samt forretningsenheten Automotive Structures.

Brandtzæg begynte som prosjektleder i Årdal og Sunndal Verk før han kom til Hydro på Karmøy i 1986. Siden den gang har han hatt en rekke posisjoner innenfor Hydros aluminiumvirksomhet, blant annet som leder av katodeverksted, opplæringsleder, teknisk sjef og støperi- og markedssjef.

I 1998-1999 var han assisterende direktør for støperivirksomheten i Aluminium, og i 2000- 2001 var han leder for Magnesium. I perioden 2002-2003 var han leder for Metallprodukter og i 2003-2006 for Valsede Produkter.

Brandtzæg er født i Haugesund i 1957. Han har en doktorgrad fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) og er i tillegg utdannet bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere